BMW Sauber-teamet var sammen med Toyota blandt de absolutte bundskrabere i Monacos Grand Prix. Efter en række løb uden de ventede resultater, ser sidste års frontrunnere frem til Tyrkiets Grand Prix.

En aero-opdatering viste sig nyttig i Spaniens Grand Prix, men lige som med Toyota-teamet manglede BMW Sauber traktion i Monacos gader. Det vil teamet dog råde bod på, da de for første gang kører med dobbelt diffuser, når F1-feltet rammer Istanbul i weekenden.

– Jeg håber, at vores elendige præstation i Monaco viser sig bare at være en engangsforteelse, og at det skyldtes, at netop den ene bane ikke passer til vores bil. Der var trods alt tegn på fremgang i det forrige løb i Spanien, og den næste opdatering er klar til Istanbul – inklusiv en dobbelt diffuser, siger Nick Heidfeld.

– Efter tre succesfulde år er denne fase vores første tilbagegang. Men vi kan klare det. Det er trods alt det samme team i München og Hinwil, der har sikret vores fremgang siden BMW Sauber F1 Team blev grundlagt. Vi er alle fast besluttede på at få os op blandt frontrunnerne igen, siger Mario Theissen.

Foto: BMW Motorsport