Magnussen var lørdag i aktion på Infineon Raceway til træningerne forud for Toyota/Savemart 350 i Sprint Cup Series. Her satte danskeren tiendebedste tid i det kæmpe felt, og Magnussen selv var også mere end tilfreds.

– I dag (lørdag, red.) var bestemt en meget sjovere dag end i går. Vi kunne begynde at arbejde med ændringer på bilen med henblik på et godt setup til løbet og vi fik prøvet nogle længere stints, så jeg kan mærke, hvordan bilen ændrer sig efterhånden som dækkene bliver slidt, siger Magnussen i en pressemeddelelse.

– Jeg synes faktisk at jeg har en bil, som er god over distancen, så at det samtidig er en bil, der kan sætte en tid i top ti er meget positivt. Bilen er endnu ikke helt perfekt, men vi laver nogle små ændringer og så tager vi det som det kommer, siger Magnussen, der kommer direkte fra Le Mans til endnu en fysisk udfordring.

– Der er ingen tvivl om, at det bliver et hårdt løb. Vi kører 110 omgange, 350 kilometer og der er ingen steder på en omgang, hvor man kan slappe af. Selv på langsiden laver bilen hjulspin, så der er nok at se til. Samtidig, så er jeg ny mand i feltet og der skal man passe på sig selv. Der bliver kørt hårdt og viser man ikke respekt, så bliver man skubbet af banen. En drømmedebut for mig, vil være at slutte i top ti. Det bliver selvfølgelig svært fra en startplacering som nummer 32, men vi må se, hvordan tingene udvikler sig, slutter han.

Løbet starter kl. 12 lokal tid, kl. 21 dansk tid og forventes at vare omkring 3 timer. Løbet kan følges live på TV2 Sport og TV2 Sport HD. Begge kanaler starter udsendelsen kl. 20.

Se links til livetiming mm. på www.racemag.dk/events

Foto: Jan Kaiser