For første gang i 2010 stod der ikke Claus Christensen øverst i resultatlisten efter et løb i Bel-Ray SSC Challenge.

Porsche-køreren måtte lade Dennis Holbæk Pedersen om at tage laurbærrene i første løb, hvor Aquila-køreren var urørlig på den djurslandske bane.

Efter en tidtagning lørdag, hvor både Dennis Holbæk, Jørgen Hansen og Johannes Graversen var hurtigere end Porsche-køreren, var den gule Aquila ikke til at hente for Christensen, der i første heat måtte se sig henvist til andenpladsen.

–    På langsiden trak han 4-5 billængder fra mig, så det var umuligt at prøve på noget, siger Porsche-køreren i en pressemeddelelse.

I andet heat viste SSC-kørerne, at der godt kan køres ræs på Ring Djursland. Her viste flere af kørerne solid opkørsel efter snurreture og stop-and-go-straffe.
Claus Christensen og Andreas Kjærgaard i den vellydende Porsche 968 satte ved en fejl i gang, da safetycaren trillede fra startgridden. Det kostede en stop-and-go til de to, hvilket gav masser af show for de fremmødte publikummer.

Claus Christensen nåede dog at tage sin straf under safetycar, netop som Johannes Graversen og Jørgen Hansen var spundet rundt for enden af langsiden. Det var et sent udbremsningsforsøg fra Fiat-køreren der sendte de to seniorracere ud på en synkron snurretur.

Også Dennis Holbæk måtte lade feltet passere sig, da han skulle overhale en langsommere bil med en omgang. Den gule Aquila måtte herefter kæmpe sig tilbage i feltet.

Toppen i Race 1

1 Dennis Holbæk Pedersen Aquila CR1 4,0
2 Claus Christensen Porsche 997 GT3 3,6
3 Jørgen Hansen Renault Megane Trophy 3,5

Toppen i Race 2

1 Claus Christensen Porsche 997 GT3 3,6
2 Johannes Graversen Fiat X1/9
3 Dennis Holbæk Pedersen Aquila CR1 4,0

Foto: Thomas Norsted, Racemag