Den 39-årige brasilianer Rubens Barrichello skal teste en IndyCar racer på Sebring i næste uge. Barrichello har siden afslutningen af 2011 sæsonen ikke lagt skjul på, at han gerne ville fortsætte i formel 1. Men i sidste uge, da Williams bekræftede Bruno Senna, som deres nye kører, glippede muligheden for en 20. sæson i motorsportens kongeklasse, for den rutinerede brasilianer.

Det er gennem hans ven og brasilianske racer-kollega Tony Kanaan, at han har fået kontakt til KV racing i IndyCar. Men om det er for at afprøve om IndyCar kunne være noget ham, eller om det er en reel test for en plads hos teamet i 2012 sæsonen er ikke bekræftet endnu.

Barrichello nævnte selv i sidste uge på Twitter, at han gerne vil fortsætte med at køre racerløb i år, trods at muligheden for at køre formel 1 i 2012 ikke blev til noget.

Han kan således gå i fodsporene på andre Formel 1-kørere, såsom Nigel Mansell, Mauricio Gugelmin, Mark Blundell og Alex Zanardi, der valgte denne amerikanske formelklasse efter endt formel 1-karriere.