Testdagens mest interessante kommentar stod Rubens Barrichello nok for, da han udtalte at Nico Rosberg burde overveje om Mercedes GP er det rigtige team for ham hvis han vil udnytte sit fulde potentiale. Rubens Barrichello der i flere år var Schumachers teamkammerat i Ferrari, ved om nogen hvad det betyder at køre i skyggen af Schumacher.

Udtalelsen faldt da Barrichello blev spurgt hvad han ville give som råd til Nico Rosberg ”Jeg ville anbefale ham at komme væk nu! ” – Dog sagt med et lille smil.

”Han kal køre hurtigt, og ikke smadre bilen – Ross Brawn vil sige det før hvert løb. Nico er et stort talent og jeg ønsker ham alt det bedste, men med mine erfaringer og ud fra hvad jeg har set i dag, så vil jeg sige at Nico står over for en kæmpe udfordring. Men omvendt hvis han kan gøre det godt og måske endda bedre end Michael, så er dørene jo åbne for ham.” – Afslutter Barrichello med endnu et smil.