Christian Bakkerud kører 1000 kilometer LMS løbet på Algarve og misser derfor DTM løbet på Oschersleben. 

Team Kolles havde en rigtig god debut på Le Mans med Audi R10 TDi sportsvognen, og opnåede to top 10 placeringer i deres debutår. Teamet vil gerne bygge videre på denne succes i Le Mans Serien, og en af de førende kræfter er danske Christian Bakkerud.

Christian kører en fuld 2009 sæson i både DTM og Le Mans Serien for Team Kolles. Begge serier har i slutningen af juli måned løb i kalenderen på samme dag, på to forskellige lokaliteter i Europa.

Det næste løb for Bakkerud bliver således den 31. juli, hvor DTM serien gæster Motorsport Arena Oschersleben i Tyskland, mens LMS serien kører løb på Motodromo Algarve i Portugal.

”Jeg har diskuteret sagen indgående med teamet. Jeg har forpligtelser i både DTM og LMS serien, som begge kører løb i samme weekend. Hvis jeg kunne, ville jeg gerne køre løb i begge serier på samme tid,” siger Christian Bakkerud i en pressemeddelelse.

”Teamet og jeg har således konkluderet, at det ville være i vores bedste interesse at fokusere mine kræfter der hvor jeg har størst chance for sejr. Jeg elsker at køre i DTM serien, som er en af verdens bedste standardvognsserier. Men i Le Mans Serien har vi den største chance for succes, og jeg ved at teamet vil gøre alt hvad de kan for at få os på podiet.”

Team Kolles vil, som i de øvrige 1000 km Le Mans Serie løb, køre med to Audi R10 TDi sportsvogne, og Christian vil dele bil nummer #15 med det Le Mans testede mandskab bestående af Christijan Albers og Georgio Mondini.

Før Le Mans Serie løbet i Portugal i slutningen af juli måned, vil Bakkerud køre det kommende DTM løb på Zandvoort den 17. juli, samt alle øvrige DTM løb i 2009 kalenderen for Team Kolles.

Foto: Audi Motorsport