Det er Peugeot 1-2-3-4 på Le Mans, når startskuddet lyder til det 78. 24-timersløb lørdag klokken 1500. Men trods de franske løvers fartoverskud i kvalifikationen er Audi Sport Team Joest fulde af fortrøstning. Planen er fulgt, og bilerne er forbedret og klar til racet.

– Peugeot har vist stærk form på begge træningsdage. Vi er rykket betydeligt tættere på. Vi har afviklet vores program og forsøgt at forbedre aerodynamikken og det mekaniske greb. Det var vores mål at samle så mange informationer som muligt med alle tre biler, og jeg tror, at vi har et godt setup til løbet, siger Tom Kristensen efter kvalifikationen.

– Lige siden i går (onsdag, red.) har alle arbejdet hårdt for at samle alle data fra de tre biler og forbedre setuppet og balancen i bilerne. Samlet har Dindo, Tom og jeg faktisk følelsen af at have en bil, som man ønsker sig til et 24-timersløb – og det er efter vores mening meget vigtigere end kvalifikationen, siger Allan McNish.

– Vi har udnyttet begge kvalifikationer virkeligt godt og har tydeligt forbedret bilerne. Jeg er helt tilfreds med vores performance sammenlignet med 2009. Nu skal vi samle alle erfaringerne, som vi har fået gennem arbejdet med de tre biler, sammen til en stærk pakke, så vi står så godt som muligt til løbet, siger Dr. Wolfgang Ullrich.

Audi Sport Team Joest starter fem, seks og syv, hvor Tom Kristensens Audi #7 er sekser.

Foto: Audi Motorsport