Audi Sport Team Joest tog en knusende sejr i ottetimersløbet på Paul Ricard søndag. Rinaldo Capello og Allan McNish kørte Audi R15 plus-raceren i mål efter de otte timer med fem omgange flere end nummer to, Aston Martin Racing med Harold Primat, Stefan Mücke og Adrian Fernandez.

Audien tog hurtigt føringen i løbet og kørte uden større besvær til en sejr, mens Oreca-Matmut-Peugeoten løb ind i flere problemer undervejs. Trioen med Peugeots fabrikskører Stephane Sarrazin samt Nicolas Lapierre og Olivier Panis kom dog i mål på en fjerdeplads, men otte omgange efter.

Rebellion Racing viste sig igen som nogle af de stærke benzinbiler på en tredjeplads med Andrea Bellichi, Jean-Christophe Boullion og Dean Smith sluttede på omgangshøjde med Aston Martin Racing.

I den stærke GT2-klasse blev det til sejr Team Felbermayr Proton med Porsche-fabrikskørerne Marc Lieb og Richard Lietz foran teamkammeraterne med Martin Ragginger, Christian Ried og Patrick Long. Nederste trin på podiet blev taget af Jean Alesi, Giancarlo Fisichella og Toni Vilander i AF Corse-Ferrari 430 GT.

Danske Allan Simonsen blev ikke klassificeret i Hankook Team Farnbacher Ferrarien.

Foto: Jean Michel Le Meur – DPPI