Efter to DNF takket være kollisioner med konkurrenter, ser Tom Kristensen frem til denne weekend at gennemføre DTM-løbet på Circuit de Catalunya. Den danske Audi-kører har gode kort på hånden, da Audi A4-racerne er blevet lettet med ti kilo.

Og da DTM nu går  ind i den afsluttende fase med tre løb tilbage – Barcelona, Dijon-Prenois og Hockenheim, kan der blive kørt taktisk. Det kan både falde ud til Kristensens fordel, men også koste placeringer til teamkammeraterne.

– Jeg har kun tre DTM-løb foran mig. I de seneste to blev jeg skubbet af ganske heftigt. Derfor håber jeg, at jeg endelig får et godt løb i Barcelona erBanen passer perfekt til DTM. Den byder på høje hastigheder og nogle skønne kurver. Jeg glæder mig til løbet, siger Tom K.

Også løbets anden dansker, Christian Bakkerud, ser frem til banen i det katalanske. Bakkerud kommer fyldt med selvtillid efter opkørslen i Le Mans Series sidste weekend på Silverstone.

christian_bakkerud_brands09_practise
Catalunya bør passe til 2007-udgaven af Audi A4

– Personligt tror jeg, at det er en bane som kommer til at passe rigtigt godt til min 2007 racer. Den kræver ikke så meget downforce, den er meget ligetil. Og min bil er på grund af designet ikke i stand til at genere store mængder downforce, set i forhold til de nyere biler, siger Christian Bakkerud i en pressemeddelelse.

DTM kan følges live på den officielle tyske TV kanal ARD. Alternativt sendes der live med dansk kommentering ved Lars-Christian Brask og Peter Nygaard på Canal+ Sport 2.

Foto: Audi Sport