Det fortsætter med at gå op ad bakke for danske Michael K. Christensen i GP3 Series. Den danske racerkører havde efter en stribe uheld og sammenstød håbet på fremgang på britiske Silverstone.

Første løb kunne da også have blevet til en del, efter danskeren så langt de fleste kørere foran sig gå i pit på opvarmningsomgangen for at skifte til regnvejrsdæk. Et af mange regnskyl kom ind over den tidligere militære flyveplads, men den senere løbsvinder Nico Müller, Michael K. Christensen og teamkammerat Nigel Melker valgte at blive ud på slicks.

Det skulle vise sig at være den helt rigtige beslutning, men desværre for Christensen forsøgte Nigel Melker sig med en hasarderet overhaling på sin teamkammerat på første omgang, hvilket sendte begge ud af løbet.

Andet løb blev derfor en gentagelse af mange løb i sæsonen, hvor danskeren skulle køres sig op fra en startplacering i bunden af feltet. Det blev til en 13. plads og dermed ingen point til danskeren.

Løbsvinder i race 1 blev som nævnt Nico Müller, der dermed blev den syvende vinder af syv mulige i 2011. I andet løb vandt Lewis Williamson på sin hjemmebane og blev, du gættede det, ottende vinder af otte mulige…

Alexander Sims fører nu i den samlede stilling, mens Michael K. Christensen er på 13. pladsen.

Foto: Drew Gibson/GP3 Media Service