Aquila Racing Cars i Gram har efter lanceringer af CR1 og den danskbyggede Formel Ford-racer nu kastet sig over et nyt projekt.

Endnu er den nye racer fra den sønderjyske bilproducent på så tidligt et stadie, at det er svært at spå om meget. Men Aquila-folkene har alligevel mulighed for at løfte sløret for, hvad der kan blive tale om for Racemags læsere.

Sønderjyderne har nemlig spurgt kunder og fans, hvad de ønsker – og resultatet vil formentligt kunne spås ud fra de mest populære forslag.

Givet er det allerede, at Aquila Mini, som er arbejdstitlen, skal være en baneracer, og den skal være baseret på standarddele, praktisk for mekanikere og økonomisk attraktiv for teamsene. Herudover er det op til fans og potentielle kunder at give input til udseende, konstruktion, motorstørrelse og endda navnet på raceren.

– Undersøgelsen kører noget tid endnu, da vi nok vil komme med noget feedback, som man så kan kommentere yderligere på under designstadiet. Men vi kan da allerede nu se nogle tendenser, for mere end 100 har deltaget, og der kommer stadig svar ind, siger Dan Suenson til Racemag.

Racemag følger tilblivelsen af den nye racer.

Du kan deltage Aquilas undersøgelse her.