Fernando Alonso tog en andenplads og forvandlede et deficit til VM-spidsen på 34 point til 20 point. Alligevel går spanieren med blandede følelser efter at have taget en sejr og en andenplads inden for blot en uge.

Efter den nok mest omtalte sejr i Tysklands Grand Prix og andenpladsen efter Mark Webber i Ungarns Grand Prix lukker Ferrari-køreren ned for en særdeles uheldig stime, der kulminerede med straf og punktering i det britiske grand prix. Alonso forudser dog hård kamp for at hænge på i toppen.

– Vi skal klart forbedre bilen, hvis vi vil have en chance for at kæmpe med om titlen. Her (Ungarn, red.) var Red Bull urørlige, og selvom McLaren havde det hårdt, så vil de være meget stærke igen i Spa og på Monza, hvor de lange strækninger vil passe til deres bil, siger Alonso.

– Vi vil få nogle opdateringer i Belgien: Vi håber, at de vil lade os lukke hullet op til de bedste. Den sidste del af mesterskabet vil blive meget spændende med fem kørere inden for 20 point, slutter Alonso i en pressemeddelelse fra Maranello-teamet.

Foto: Scuderia Ferrari