Fernando Alonso fik en drømmestart på sin Ferrari-karriere, da han i dag tog premieresejren i Bahrain foran teamkammerat Felipe Massa. Men det var ikke nogen dans på ørkenroser, som Fernando Alonso også selv bemærker.

– I dag gik det fint på de hårdere dæk, men på de bløde kæmpede jeg med at holde mig tæt på Vettel. Jeg planlagde et angreb i de sidste ti omgange, men heldet gav mig en hjælpende hånd: Det skal man altid have lidt af i løbene. I starten kom jeg godt afsted, fik det maksimale ud af at være på den rene side af banen, og jeg kunne gå forbi Felipe, da jeg gik efter et hul, der var stort nok til at gøre det færdigt uden at tage nogle risici. Derefter var jeg heldig ikke at have problemer med bilen, mens min teamkammerat havde det lidt sværere og måtte slippe lidt på gassen, siger Fernando Alonso.

– At hoppe op på det øverste trin var en særlig følelse, og jeg håber, at jeg har levet op til forventningerne i hele teamet. Vi har arbejdet så hårdt her i vinter, og nu begynder vi at se resultatet af det. De første løb i sæsonen er meget vigtige. Vi skal komme til den europæiske del af året med en masse point i sækken og en stor forståelse af, hvordan dækkene arbejder på forskellige typer baner, siger Alonso.

– Nu er det tid til at tænke på Australien. Vi vil se, hvem der har den bedste bil på den bane, men jeg tror, at teamene i top fire alle vil være med i den kamp, slutter Alonso.

Foto: Ferrari