Allan Simonsen og Hankook Team Farnbacher kommer med to andenpladser i bagagen fra 24-timersløbene på Nürburgring og  Le Mans til næste afdeling af Le Mans Series, der køres denne weekend på Portimao-banen ved Algarve.

I mellemtiden har teamet været i Slovenien for at teste næste generation af Hankooks racingdæk, hvilket også gav mulighed for at fintune setuppet til den krævende portugisiske bane.

Allan Simonsen og Hankook Team Farnbacher klar til Algarve i Le Mans Series

– Testen i Østeuropa var virkeligt produktiv. Takket være det hårde arbejde, som Hankook har investeret i udviklingen af dækkene, så er vi sikre på, at vi kan tage et skridt fremad. Vi kender banen i Portimão ganske god tog var meget hurtige der sidste år, siger Allan Simonsen i en pressemeddelelse.

– Oven i det så har vi masser af testkilometer på denne rutsjebane af en racerbane. Prikken over i’et vil være endnu en podieplacering denne weekend, siger han videre.

Teamet melder videre, at de er meget fortrøstningsfulde omkring holdbarheden af de nye Hankook-dæk – en faktor, der meget vel kan blive afgørende på den krævende bane i Sydeuropa.

GT2-klassen bliver blandt de største i Le Mans Series med 12 deltagende biler – heriblandt Le Mans-vinderne fra Team Felbermayr Proton.

Fotos: DPPI