Allan Simonsen, Dominik Farnbacher og Hankook Team Farnbacher måtte tage fra Hungaroring og seneste afdeling af Le Mans Series med en lidt skuffende tiendeplads i GT2-klassen. Både kørere og team havde sat næsen op efter mere ovenpå en skuffelse i Portugal senest, men høje temperaturer under løbet betød igen en slutplacering i den tungere ende af feltet.

Fra en sjette startplacering måtte teamet tage til takke med en tiendeplads efter 188 omgange og seks timer på banen ved Budapest. To punkteringer og manglende fart til de forreste var årsagerne.

– Tiendepladsen er afgjort ikke, hvad vi havde håbet på, men det var ganske enkelt det bedste, vi kunne gøre denne gang. Dominik og jeg gjorde vores bedste, men vi var overhovedet ikke hurtige nok over løbsdistancen, siger Allan Simonsen i en pressemeddelelse.

– Derudover, så er holdbarheden i alle bilerne i GT2-klassen generelt meget høj, så man kan ikke regne med, at konkurrenterne udgår med mekaniske defekter. Men når det er sagt, så skal vi ikke glemme, at det er flot at komme i mål i dette udfordrende langdistanceløb. Det må vi ikke glemme, siger Allan Simonsen videre.

Efter Hungaroring ligger Allan Simonsen og Dominik Farnbacher på en delt 16. plads i kørernes mesterskab med 16 point. Richard Lietz og Marc Lieb i Proton Felbermayr-Porsche fører med 78 point før finalen på Silverstone den 10.-12. september.