, og faktisk leverede både generelklassevinderne Jacob Madsen/Cecilie L Madsen og storebror Kenneth Madsen/Mette Felthaus varen, i hhv. Suzuki Swift R+ og Porsche 997 GT3.

DE TO MADSEN BOOOYS

Jacob startede med en monster snurretur i første heat, men fandt derefter kadencen og den speed som kendetegner ham, samlet vinder, overlegen speed, han kører bare med et enormt drive, og sætter sig bare bag rattet og leverer varen, sindssygt flot.

Kenneth skulle lige føle sig til rette i lejet/lånt materiel, men efterhånden kom speeden, og Kenneth nød oplevelsen i Jørgen Hansens brutale Porsche, 3’er samlet var absolut godkendt og lyden var dagens ti tal! Det er ikke bare lige at sætte sig ind i en bil med hækmotor og baghjulstræk, men Kenneth viste sine evner, i lejet/lånt materiel ikke at forglemme.

STEDET VAR _ Yokohama Mesterskabet på Avedøre Holme, prøven som skiller mænd fra drenge, og hvor en afkørsel giver kontant afregning! Vejret var skønt og humøret var hele vejen rundt til et stort FEM TAL !!

Marco Gersager/Carina Møller i Skoda Fabia var ligeledes piv hurtige, og var hurtigst i 1. heat, men en punktering i anden heat satte dem en smule tilbage, men kørte andenpladsen hjem generelt, ikke langt efter Jacob Madsen, Marco har virkelig overrasket positivt i år, tempo og stabilitet er gode værktøjer på vej mod podiepladserne.

Kenneth Kolbe og Margit Hansen i Ford Fiesta Rally4 viste fart og format, og de kørte den generelle femteplads hjem, foran en anden hurtig gut, Rasmus Sørensen, som på dagen var navigeret af Ditte Kammersgaard i Opel Adam, to virkelig dygtige chauffører. Her ser man hvad gode chauffører betyder i gode biler, det er der bag rattet at sekunderne vindes.

Steen Andersen fandt farten da han investerede i nye dæk undervejs, og dermed var den generelle fjerdeplads i hus.

Og Jesper Seehusen i Renault Clio R3 Max ligeledes med  ’fast drive’ på dagen, hans gule Clio passer godt til hans kørestil og sammen med datteren nyder han bare de dage bag ruskindsratet i hans rallybil.

Niels Jørgen Jørgensen i den aldrende men potente Opel Manta leverer bare varen gang på gang, en bil han har kørt i siden 1998, men nu i en Evo 9 opdatering, og den er faktisk pænt up to date, og Niels Jørgen laver tryllerier med rat og pedaler i det dybe rallysæde, samlet set 12’er generelt og klar klassevinder, suverænt drive.

SVENSKEREN Bjarne Rutgersson i den knaldrøde BMW lyder så pokkers ond, og efterhånden har han fundet ud af både at køre den og få den tunge bil til at køre godt på hjulene, kræfterne dem er der rigeligt af i den wagon.

Michael Boesen/Bruno Hansen i den grønne Toyota Corolla Ae84 spurtede ind som klassevinder og 19 generelt, bare flot kørt og bilen lyder super skøn fra Twin Cam motoren.

DE NYE UNGE KNEJTE, Jacob Egholm/Anders Frederiksen i ex-Saust Opel Adam og Lucas Hay Møller/Kenneth Valentine i ex-Mathias Christiansen Renault Twingo havde begge en sjov dag, og de var enige om, at der her Yokohama bare er så meget federe end klubrally, og begge mandskaber viste både god fart og deres tider var mere end godkendt som begyndere, og de havde kyndige hjælpere med som læremestrer.

KLAR KLASSESEJR og 23’er generelt til Sten Bartelsen/Trine Birkmose i deres Peugeot 106 Kit Car med sekventiel gearkasse, og Sten er bare så glad for hans nyerhvervelse, det lyser bare ud af ham, og så slog han bilens tidligere ejer, Niels Johansen, som har hentet en Citroën C2R2 på Fyn.

Henning Søgaard i hans BMW M E36 viste og fart og format, og han har absolut ikke glemt kunsten i at køre de rigtige linjer, klassesejr og 8’er generelt, BUM.

KLASSESEJR til Mads Kudsk og David Kudsk i BMW 323 TI E36, og 17’er generelt, det er så clean og effektiv, og Mads drømmer om en optimering af hans bimmer til næste sæson.

Jan Jørgensen i hans Renault CLIO RSR havde været i kælderen og fundet hans tidligere codriver frem af gemmerne, klassesejr samt 20’er generelt, han elsker bare hans nye RSR racer.

Rasmus Nielsen/Emil Nielsen i Subaru Impreza kørte tiendepladsen hjem generelt, og tredjepladsen i klassen gav dem Mesterskabet i øst regi i Klasse 2.

EN LANG DAG, men omgivet af en fantastisk turnering og knap 60 rallykørere og deres biler, så var det godt at pølserne var store, så man kunne stillet den appetit man fik af at være i godt selskab.

/Allan POST