Det bliver en historisk begivenhed, når den første danske DM-uge afvikles i Aalborg den 23.-26. juni. Og danske rallykørere kan være med – læs her hvorfor!

Mere end 50 sportsgrene fra 28 forbund under DIF, Danmarks Idrætsforbund, samles i og omkring Aalborg i slutningen af juni. En af sportsgrenene er rallyshow – og kører du rally, så skal du være med! Herunder har vi samlet en række gode grunde:

Tirsdag den 14. juni udløber tilmeldingsfristen – behøver du ikke mere overbevisning, så kør direkte til tilmelding her.

Det er MNJ, Motorsport Nordjylland, der sammen med Aalborg Kommune og Air Transport Wing Aalborg har planlagt Au2parts DM Rallyshow Aalborg – og de har fundet fine prøver til jer.

Gode grunde til at deltage i DM-ugen / Au2parts DM Rallyshow Aalborg:

 1. OL-stemning på dansk grund

  DM i Rallyshow afholdes til DM-ugen – DM-ugen er et stort samlende national sport event, som viser og hylder det bedste fra dansk eliteidræt. Et slags mini-OL på dansk grund, hvor toppen i dansk idræt mødes og dyster.

 2. Ét rallyløb, og du er mester!

  Du kan blive DANMARKSMESTER ved alene at deltage på denne ene dag – og ikke som normalt i rally og øvrig motorsport i en løbsserie!

 3. Vis motorsporten frem

  Aalborg, DM-ugen og motorsportsfansene er klar! Der bliver tryk på, når DM-ugen afvikles i Aalborg – og mange vil helt sikkert finde vej forbi Flyvestationen for at se rally. Så lad os vise motorsporten frem!

 4. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!

  Du kører på en helt unik lokation – det er ikke hver dag, motorsporten får lov at køre på Flyvestation Aalborg – så vær med til at køre med om medaljerne på det normalt afspærrede område.

 5. Masser af sport!

  Masser af underholdning – i dagene op til Au2parts DM Rallyshow Aalborg er der masser af andre idrætter at se på i Aalborg og omegn.

 6. Masser af opmærksomhed til DM-ugen 

  Masser af medier kommer – gør du også? DIF koordinerer medieakkrediteringen for DM-ugen og melder, at der er masser af akkrediterede medier – også medier, som normalt ikke følger motorsporten. Og flere har spurgt til netop Au2parts DM Rallyshow Aalborg.

 7. Del af Dansk Super Rally

  Au2parts DM Rallyshow Aalborg afvikles som del af Dansk Super Rallys 3. afdeling – så du kommer til at køre mod cremen af dansk rallysport – men stadig med masser af medaljechancer.

 8. 55,5 km på én eftermiddag

  MNJ har lagt sig i selen for at lave to spændende prøver, der hver skal gennemkøres tre gange – det giver i alt 55,5 km prøve på én eftermiddag. DM-medaljerne uddeles umiddelbart efter målgang.


Behøver du mere overbevisning? Nej vel, kom til tilmelding via DASUs kalender her.

Følg i øvrigt DM-ugen her hos DIF og hent gerne app’en med fulde programmer, kort og meget mere her. App Store til iPhones her og Google Play til Android her.