Det hollandske gokarttalent Nyck De Vries, har skrevet kontrakt med McLaren F1-team. Der er tale om en development-kontrakt. Hvad kontrakten helt præcist indebærer, og hvad forløbet skal gå ud på – er endnu ikke offentliggjort.

Nyck De Vries har siden en alder af seks år kørt gokart. I 2009 gjorde han sig særlig bemærket rundt om i verdenen, og det blev til et mesterskab i henholdsvis Tysk Mesterskab, WSK-serien og såmænd også et europamesterskab. Et væld af topresulter har nu allerede ført til et kontrakt med det store team.

Manageren bliver Lewis’ far, Anthony Hamilton.

– Nyck er virkelig et stærkt og lovende talent. Jeg er sikker på, at med den rette støtte og udvikling kan vi gøre Nyck til en af de bedste i verden. Vi er glade for denne kontrakt, og ser frem til at hjælpe Nyck på vej til toppen i denne sport, fortæller Anthony Hamilton.

Den 14-årige hollænder selv er lige så stolt.

– Jeg har besøgt McLaren Technology fabrikken og det har bare været en fantastisk oplevelse for mig. Jeg er så beæret og glad for den støtte McLaren vil give mig, og jeg er sikker på det vil drive mig til toppen, fortæller Nyck.

Selvom kontrakten er på plads, så fortsætter Nyck De Vries 2010 i gokart hos Chiesa Corse Zanardi.

Foto: McLaren / Nyck De Vries