Jason Watt fortsætter med at vise god form i sin hvide SEAT Leon i DTC. I Grand Prix Danmark tog han sin tredje podieplacering i år og holder fast i sin fjerdeplads i DTC 2009.

En fjerde- og en sjetteplads i de to foregående heat blev vekslet til podieplaceringen efter vinderen Jan Magnussen og Michel Nykjær, da Watt dykkede inden om James Thompson for enden af langsiden på sidste omgang.

– Jeg havde fulgt James Thompson flere omgange og presset så hårdt jeg kunne uden at ødelægge mine dæk. Jeg fik set hvordan han kæmpede med Honda’en, så allerede inden vi kom ud på langsiden vidste jeg, at det var nu jeg kunne overhale ham, siger Jason Watt til sin hjemmeside om jagten på Thompson.

– Jeg ventede til jeg så hans bremselygter tænde inden jeg bremsede og dykkede indenom ham – og så ka’ det nok være at mine hænder fik travlt inde i SEAT’en – der skulle både styres, bremses og geares ned på en gang! Men det lykkedes, og det var fedt at det skete lige for foden af VIP tribunen, hvor mange af mine gæster sad – de fik noget med hjem der er værd at huske, det er i alle tilfælde en weekend og specielt en overhaling som jeg vil huske i lang tid, siger Jason Watt.

For Watt og Co. fortsætter jagten på Thompson i front af DTC på Ring Djursland om to uger.

Foto: Thomas Norsted