Adrian Sutil og Tonio Liuzzi vil også i 2010 udgøre Force Indias  kørerlineup. Det bekræfter teamet nu.

2010 bliver dermed Sutils fjerde sæson i Formel 1, mens Vitantonio Liuzzi kørte for Red Bull Racing kortvarigt i 2005 og derefter for Toro Rosso i 2007 og 2008. I 2009-sæsonen afløste han Giancarlo Fisichella fra Italiens Grand Prix.

– Vi er meget glade for at beholde både Adrian og Tonio i endnu en sæson. Vi har altid fastholdt, at konsistens er nøglen til dette stadie i et teams udvikling, og for første gang i mange år vil vi have kontinuiteten ikke bare med de samme kørere, men også med den samme motor og senior management, siger Dr Vijay Mallya, chef og hovedaktionær i teamet.

– Med denne stabilitet på plads tror jeg inderligt på, at vi har en perfekt platform at bygge på og bevæge os fremad på baggrund af vores stærke 2009-performance. Jeg er sikker på, at vi har en af de mest dynamiske kørerlineups på gridden, og jeg håber det vil gøre os godt i hvad vi alle håber vil være et overgangsår for teamet, siger Mallya.

– 2010 vil være mit fjerde år i træk med teamet. Jeg har det godt her, det føles som en familie, og når du har det godt, kan du fokuserer din energi 100 % på at gøre det godt på banen. Næste sæson vil jeg være i pointene mere regelmæssigt, måske endda kæmpe om podiet, og teamet har præcis de samme mål. Vi går i den rigtige retning, så med vores kombinerede energi er jeg sikker på, at vi kan opnå mere end sidste sæson, siger Adrian Sutil.

Tredjekøreren i teamet vil blive annonceret efter testen i næste uge, hvor Paul di Resta og amerikanske JR Hildebrand skal ud i en shootout om sædet.

Foto: Force India F1