Korsør Gokartklub har gjort det med succes, og nu får jyderne også chancen. Når Skærbæk Gokart Center  den 10. august holder åbent hus, er det med mulighed for gratis at komme i en af de lavtflyvende raketter.

Sammen med Motor Sport Sønderjylland gør Skærbæk Gokart Center det nu muligt at prøve kræfter med gokartsporten.

– Den 10. august holder vi åbent hus på Skærbæk Gokart Center, og her kan alle komme forbi og stifte bekendtskab med sporten på helt uforpligtende vis, siger Anja Trøjborg Nielsen, Skærbæk, der er medlem af gokartudvalget i Motor Sport Sønderjylland i en pressemeddelelse.

– Alle, der har interesse for at prøve en gokart, kan komme ud at køre på banen og finde ud af, om det er noget for dem. Vi byder på en pølse og vand til alle, og der er naturligvis også lidt godt til børnene, så vi håber på at se mange til en sjov eftermiddag og aften – hvad enten, man har været i berøring med gokartsporten før eller er helt ny, lyder det videre.

Åbent hus på Skærbæk Gokart Center finder sted tirsdag den 10. august i tidsrummet fra klokken 16.00 og 20.00, og der er adgang for både børn og voksne – og alle er uanset alder velkomne til at tage deres forældre med! Ved arrangementet vil en række af Motor Sport Sønderjyllands medlemmer være til stede, og det gælder også en af de yngste, Mads Nielsen, Skærbæk, der går meget op i sin sport.

– Det bedste er, at man får rigtig meget tid sammen med sin far, og så møder man venner, siger den 9-årige skoleelev.

– Det er fedt at køre gokart – både at træne og især når jeg er ude til løb er det helt vildt spændende, hvordan det går, og så er det også hyggeligt at være sammen med familien hele dagen, siger den unge kartingkører.

Mads Nielsen har Skærbæk Gokart Center som hjemmebane, men han har i år bl.a. også kørt på banen i Vojens, hvor det lykkedes ham at blive nummer otte blandt 18 startende i Cadetti Mini, der er klassen for de alleryngste.