Efter Zanardi’s sejr i løb 1, havde BMW Team Italy-Spain nok ikke regnet med at teamet også skulle tage sejren i andet løb, men Sergio Hernández bragte sejren hjem til teamet. SEAT Sport tog sig af anden og tredje pladsen med Yvan Muller og Tiago Monteiro.

Privatkøreren Féix Porteiro fik en god start, og det samme gjorde Hernández, der overhalede Muller i starten og kom op på andenpladsen. De to spanske rivaler kæmpede indtil omgang tre hvor Hernández gik forbi for at tage førstepladsen. På næste omgang kom Muller og Monteiro forbi Porteiro der kom over målstregen som bedste privatkører og en fjerde plads overordnet.

En tæt duel for femte pladsen mellem Jörg Müller, Gabriele Tarquini, Rickard Rydell og Andy Priaulx hvor afstanden mellem bilerne knap kunne ses førte i sidste ende til, at en presset Müller må køre en meget defensiv linje for at holde Priaulx bag sig, hvilket betød at Seat med en smart manøvre fik både Tarquini og Rydell forbi på henholdsvis en femte og en sjette plads. Müller endte syvende og Priaulx ottende.

Danske Kristian Poulsen kom hel ned på jorden efter succesen på Le Mans, og endte løbet på en 21. Plads

Stillingen efter denne runde

[table id=1 /]