Michael Holden har i år valgt at satse på det skandinaviske mesterskab for de potente Porsche 997 GT3 Cup-racere. Sønderjyden, der sidste år bl.a. deltog i DTC for JM Racing i en enkelt afdeling, fik muligheden for at stille op for Westlife Racing, som også husede danskeren i sin debut i klassen sidste år.

I Gøteborgs gader kørte Holden nogle solide pointplaceringer hjem, hvilket gav mulighed for at forsætte i serien i 2009. Men som følge af den globale finanskrise valgte en sponsor desværre at trække sig kort før sæsonstart, og for ganske nyligt trak endnu en sponsor sig – trods respektable resultater i verdens største Carrera Cup-mesterskab. Dermed kan sæsonen være ovre for Michael Holden, før den for alvor er kommet i gang.

– Det var tæt på, at jeg sprang over seneste afdeling på Karlskoga, men vi valgte alligevel at tage af sted. Som det ser ud nu, så rækker pengene desværre kun til og med næste løb, som er gadeløbet i Gøteborg, siger Michael Holden.

– Jeg arbejder hårdt på at finde flere sponsorer, men det ser svært ud. Indtil videre er det slut for mit vedkommende efter løbene i Gøteborg i starten af juni, siger Holden.

Gadeløbet i Gøteborg køres med STCC, Sveriges svar på DTC. STCC-klassen og supportklasserne med Carrera Cup Scandinavia som det mest prominente, nyder stor succes i øjeblikket med 24 kører i STCC og mere end 30 kørere i Carrera Cup. Blandt deltagerne er flere tidligere STCC-kørere og den svenske prins, Carl Philip Bernadotte.

Michael Holden, der til dagligt driver et værksted i Sønderjylland og eventfirmaet Racing4all, ligger som samlet nummer syv i det, der er verdens største Porsche Carrera Cup-mesterskab. Carrera Cup afvikles også i bl.a. Storbritannien, i Tyskland (med Nicki Thiim blandt kørerne) og i forbindelse med de europæiske Formel 1-løb

Foto: Mediaempire