Diffuser-debatten fortsætter for fuld styrke efter de to første træninger, der har været domineret af de tre teams, der har tolket diffuser-reglerne lidt anderledes end øvrige teams. Nico Rosberg er for anden session i træk i front, denne gang foran Rubens Barrichello i Brawn GP.

Tredjehurtigst er Jarno Trulli i Toyota foran Mark Webber i Red Bull. Herefter følger Button, Glock og Nakajima, der understreger Williams, Toyotas og Brawn GP’s fart.

Otter er Sebastian Vettel, der med en halv time tilbage bragte det gule flag ud. Efter at have haft det ene hjulpar ude på græsset flere gange, snurrede den unge tysker rundt og stallede bilen.

Sessionen var igen, som det altid er tilfældet med banen i Albert Park, præget af meget lidt greb i asfalten. Det betød problemer for flere af kørerne, særligt i sving 1. Tiderne i toppen er dog faldet med lidt over et halvt sekund sammenlignet med første session.

Force Indias Adrian Sutil slutter foran Felipe Massa, der runder top ti af. Herefter følger de traditionelle favoritter på stribe med Raikkonen og Alonso som 11 og 12, Kovalainen og Hamilton som 17 og 18. Sebastian Buemi runder feltet af for Toro Rosso.

Tider fra træningen følger.