Perfection Racing har for længst meldt ud, at de er klar til at dyste om den skandinaviske krone i 2010. Også en ny hovedsponsor er på plads, men endnu mangler DTC-mestrene at lægge sig fast på, hvilken bil, der skal benyttes i den kommende sæson.

Perfection Racing har ikke længere Chevrolet Danmark med i satsningen. Et skifte til et andet mærke har længe været på tale hos det fynske team, men en handel med teamets Lacettier er gået i vasken. Derfor står teamejer Kent Bo Steffensen nu med lidt af et luksusproblem.

– Vi har været meget tilfredse med Lacettien i de tre år, vi har kørt med den. Hvordan kan man være andet efter to Teammesterskaber, ét individuelt mesterskab, 16 heatsejre og hele 50 podieplaceringer? Da vi oven i købet stadig vil kunne regne med teknisk støtte og bistand fra leverandøren af racerne, Ray Mallock Ltd. som har været meget tilfredse med vores indsats i de seneste år, er Lacettien stadig en attraktiv bil at køre med, siger Kent Bo Steffensen.

– Men der er også andre bolde i luften og vi arbejder intenst på en anden, meget interessant mulighed, som jeg tror vil glæde mange DTC-fans, hvis det lykkes, siger Steffensen kryptisk til teamets hjemmeside.

Kører(e), bil og team præsenteres for offentligheden den 6. april.

Foto: Thomas Norsted