Michael K. Christensen, Årets bilsportskører 2009, sigter mod Formel 3 i 2010. Det danske 19-årige talent er tæt på en aftale med Mücke Motorsport om at køre F3 Euroseries næste år – det nok hårdeste F3-mesterskab.

– Vi forhandler i øjeblikket, men det er Euroseries, jeg vil køre. Det bliver forhåbentlig med mit team fra i år, Mücke Motorsport, som jeg har det rigtigt godt med, siger Michael K. Christensen eksklusivt til Racemag.

– Vi arbejder i øjeblikket på flere løsninger for at komme i Euroseries, og sponsorerne er indstillet på, at det skal være Formel 3 næste sæson, siger danskeren, der ligesom den øvrige motorsportsverden kæmper mod økonomisk stilstand i sponsorverdenen.

Jeg har flere norske sponsorere end danske

– Det er helt klart sværere nu, og faktisk har jeg flere norske sponsorere, end jeg har danske. Det er lidt paradoksalt, siger Michael K. Christensen, der har et norsk managementteam i ryggen. Manageren har stået bag det danske formeltalent, siden han skiftede gokarten ud med Formel BMW i 2008.

Foto: mkchristensen.dk