Selv om der endnu resterer en afdeling af Tegee-Dan Clio Cup, formåede Michael Christensen, Varde, søndag eftermiddag på Padborg Park at forsvare sin titel fra sidste år. Med en sejr i det sidste af to løb har vestjyden nu scoret så mange point, at han er 63 point efter næste mand i tabellen, Jan Seerup, Greve, og da der er 60 point på højkant i årets finaleløb på Sturup Raceway, kan han ikke indhentes.

Begge løb på Padborg Park var præget af dramatik og meget tæt kørsel. I det første løb havde feltets to hurtigste kørere – fødselaren Jacob Kristensen, Selling, og Michael Kristensen – svært ved at komme frem i feltet. Langt sværere end eksempelvis Kim Lund, Silkeborg, der var startet lige foran dem. Efter ti omgange var Kim Lund fremme på andenpladsen, hvorefter han stille og roligt fik kørt sig ind på Martin Vedel Mortensen, Odense, der uden problemer havde ført fra start. På trettende omgang byttede de to pladser, hvorfor Kim Lund scorede sæsonens fjerde sejr, mens Martin Vedel Mortensen sluttede som treer og fik årets første pokal.

Det store drama udspandt sig bag dem mellem Jacob Kristensen, Michael Kristensen og en godt kørende Jan Engelbrecht, Virum. Med få omgange igen forsøgte Jan Engelbrecht sig med en meget sen nedbremsning, hvor han gik indenom Michael Christensen, der i det efterfølgende sving kom så langt ud, at han ramte ind i Jacob Kristensen, så denne fik ødelagt sin bagbro og måtte falde tilbage.

Andet løb førte Kim Lund fra start, men han kom snart under pres fra Michael Christensen, og allerede på fjerde omgang byttede de pladser, hvorefter sidstnævnte kunne holde føringen og vinde Tegee-Dan Clio Cup før tid.

I den sidste tredjedel af løbet kom Kim Lund under pres fra Jacob Kristensen, og da han trængte denne udenfor asfalten under et overhalingsforsøg, udløste det en strafbane, der kostede Kim Lund tre placeringer. Han lå nu efter Christian Siepmann, Risskov, men under en nedbremsning kom det til kontakt mellem dem, og i den efterfølgende uro kunne Jan Engelbrecht indsætte et angreb på Christian Siepmann. Han var næsten forbi ham, da de to kørere havde kontakt og endte udenfor banen.

Mens Michael Christensen er sikker på endnu en samlet sejr i Tegee-Dan Clio, er hele fire kørere stadig med i kampen om sølv- og bronzemedaljerne. Forfølgergruppen toppes nu af Jan Seerup, der efter en fjerdeplads i såvel tidtagning som i første heat kunne kæmpe sig forbi flere af konkurrenterne og tage andenpladsen i det afsluttende heat – hans næstbedste resultat i denne sæson. Denne fighterindstilling udløste samtidig en overdimensioneret fighterpokal i form af en gasgrill fra Eva Trio.

Resultat af løb 1:

1. Kim Lund Silkeborg 21:24,005
2. Jan Engelbrecht Virum 21:24,442
3. Martin Vedel Mortensen Odense 21:26,637

Resultat af løb 2:

1. Michael Christensen Varde 21:59,621
2. Jan Seerup Greve 22:00,603
3. Jacob Kristensen Selling 22:01,389

Stillingen i Tegee-Dan Clio Cup:

1. Michael Christensen Varde 300
2. Jan Seerup Greve 237
3. Christian Siepmann Risskov 229
4. Jacob Kristensen Selling 219
5. Kim Lund Silkeborg 216
6. Jan Engelbrecht Virum 187
7. Martin Vedel Mortensen Odense 117
8. Martin Frederiksen Odense 77
9. Steffen Larsen Ishøj 70
10. Heino Frederiksen Hesselager 36
11. Brian Mikkelsen Hedensted 35
12. Richard Hansson Sverige 34
13. Martin Marrill Stege 32
14. Ronnie Nielsen Smørum 30
15. Peter Rasmussen Søllinge 24
16. August Krokström Sverige 16
17. Nicki Petersen Hornslet 15