Jens Reno Møllers beskrivelse af Grand Prix Danmark kan sammenfattes i ét ord: Sort. Så kort siger midtjyden det, når han opsummerer tredje afdeling af Scandinavian Touring Car Cup, der samtidig var sjette afdeling af DTC.

SEAT-køreren blev på første omgang involveret i et sammenstød. Og Jens Reno Møller er ikke i tvivl om, hvem der spændte ben for ham.

– Weekenden blev desværre lidt som jeg havde frygtet. Jeg fik en god start, selv om jeg startede i anden række på ydersiden. Men ned mod sving 3 mente Göransson åbenbart, at man med fire låste hjul bare skal holde på, og det var så mig og Jan Magnussen, det skulle gå ud over, siger Jens Reno Møller i en pressemeddelelse.

Det kostede en punktering på SEATens ene forhjul, en tur i pit og dermed en effektiv bremse for den videre fremfærd i weekenden.

– Det var en skam, for jeg havde en god fart i første heat, da jeg havde fået et andet dæk på. Jeg satte suverænt hurtigste tid af alle. Det kunne være blevet til en top 3, sådan som jeg havde håbet på i løbet, noget jeg havde håbet på, jeg kunne give mekanikerne, for deres superarbejde igennem sæsonen, siger Jens Reno Møller, der hele sæsonen har markeret sig stærkt på banen i det midtjyske.

– Til finaleløbet skal vi have en sejr i hus, bare for at redde sæsonen, da mesterskabet er kørt for os efter denne weekend, siger Jens Reno Møller.

Se stillingen i DTC efter Grand Prix Danmark her.

Foto: Thomas Norsted, www.racemag.dk