Mark Webbers weekend gik skævt i kvalifikationen lørdag, hvor teamkammerat Vettel kunne tage pole position, mens australieren måtte nøjes med en sjette startplacering. En mistet placering kort efter starten og siden under pitstoprunden, og Webber var på en ottendeplads i mål efter en ikke alt for interessant eftermiddag i Bahrain.

– Det var lidt en trafikprop derude. Jeg havde en kamp med de to Mercedes i sving 1, og Michael Schumacher havde indersiden i sving 2: efter det var det bare at finde ud af, hvordan vi kunne komme tilbage forbi dem. Det var meget, meget svært at ligge tæt på bilerne foran, siger Mark Webber.

– Vi blev ramt i kvalifikationen, men vi fik da stadig nogle point med, selvom det måske ikke var så mange, som vi gerne ville have haft. Vi lærte i hvert fald en del som team. Det var ikke det mest spændende grand prix, jeg har kørt – at følge efter gearkasser hele eftermiddagen – men de verdensklassekørere, der lå foran laver normalt ikke fejl. Jeg prøvede så hårdt jeg kunne for at få Jenson Button og Michael til at lave fejl, men det skete ikke, siger Webber, der i den sidste del af løbet var sidste mand i den trio, der sloges om Schumachers sjetteplads.

Foto: Mark Thompson/Getty Images