Den nordjyske racerkører Marco L. Sørensen vandt lørdag weekendens første afdeling af Formel 3-løbet på Eurospeedway Lausitz i Tyskland.

Fra en startposition som nr. 3 skød danskeren i front . Denne placering hold han ind til det ternede flag, og kunne dermed køre i mål på en fin førsteplads.

–  Jeg er stolt af resultatet. Dagen startede ellers lidt problematisk, da jeg midt under tidtagningen måtte skifte min transponder, som var holdt op med at virke. Dette bevirkede, at jeg måtte holde i pitten i næsten 15 minutter af tidtagningen. Da jeg så endelig kom på banen , var der gult flag, og ikke mulighed for at sætte en tid. Jeg fik kun en fri omgang, men den rakte alligevel til en tredje plads. Selve løbet var bare perfekt. Jeg vidste, at det var vigtigt at ligge pres på fra starten. Min start sad lige i skabet, og jeg kunne accelerere mig i front allerede inden første sving, siger Marco Sørensen

Danskeren starter som toer til søndagens løb.

Foto: ATS F3 Cup