Marco Sørensen viste gode takter ved kvalifikationen tidligere på dagen da han fik kvalificeret sig ind på p4. Men allerede efter 8 minutters kørsel, begyndte det at regne på den Østrigske bane, og herefter var yderligere forbedring af tiden ikke mulig.

“Desværre få jeg ikke sat en tid, hvor jeg er fri af trafik. Efter8 minutter begynder det at regne, og så var det ikke muligt at forbedre tiden.Det er selvfølgelig ærgeligt, men jeg er sikker på vi har farten og jeg ser nu frem til racet”

Og farten den havde Marco Sørensen, teamet havde gamblet lidt og satset med et delvist tørvejr setup trods ikke alt for lyse vejrudsigter, og det skulle vise sig at være en god beslutning. På grund af store mængder regn på banen, blev løbet startet bag safety car og da løbet blev sat i gang måtte Marco kæmpe noget med bilen de første omgange. Men efterhånden som banen tørrede op kom der mere fart i bilen, og Marco kunne køre sig op til en andenplads.

“Mit setup gjorde at jeg den første tid med vand på banen havde problemer med at holde temperatur i dækkene, så jeg måtte køre lidt defensivt i starten. Men da banen tørrer op kan jeg give mere gas – desværre var Richie allerede for langt væk til at jeg kunne nå at hente ham” – afslutter Marco Sørensen.