Kimi Räikkönen står over for at forlænge kontrakten med Citroens juniorteam i WRC til næste år. Trods vedvarende rygter om at finnen er på vej tilbage til F1, så oplyser kilder til engelske Autosport i denne uge, at WRC også næste år får fornøjelsen af Iceman.

– Jeg savner ikke F1, og jeg nyder det jeg laver nu, siger Räikkönen til Autosport.

– Jeg har stadig ikke besluttet, hvad jeg skal næste år. Jeg skal snart beslutte mig, måske bliver det lige efter Rally Finland, siger han videre.

En kilde hos Red Bull udtaler til Autosport – ganske vist anonymt, at de er tæt på at lave aftale med ham for 2011.

– Vi er meget glade for det, Kimi har lavet denne sæson. Han er god for Red Bull-brandet, og vi er i gang med at forlænge hans aftale til næste. Det er sandsynligt, siger den anonyme kilde.

Foto: Citroen Racing