Danske KEO Racing var første team til at skrive under på slutsedlen på de nye Formula Renault 2.0-racere, da de blev præsenteret tidligere på året.

For nyligt var teamet så i aktion for at teste den første bil. Det skete på Hockenheimring med danske Mikkel Mac bag rattet.

– Testen har været en succes. Vi har kørt cirka 200 km med bilen, og det eneste problem som vi havde, var et stik der faldt ud. Mikkel er en god chauffør, som er dygtig til at arbejde med teamet, og vi er meget glade for, at han havde mulighed for at foretage den første test af den nye bil, siger KEO Racing teamchef Kim Olsen ifølge en pressemeddelelse.

Closeup af den nye Formula Renault 2.0
Closeup af den nye Formula Renault 2.0

– Det har været et ret komprimeret forløb: mandag blev bilen clearet fra Renault Sport, mandag nat kørte vi til banen efter at have hentet bilen. Tirsdag foretog Morten fra teamet, som selv tidligere har kørt formelløb, en funktionstest af bilen. Mac fik støbt sæde tirsdag aften, og så var vi klar til testen onsdag, siger Kim Olsen, der har bestilt endnu en racer.

Forberedelserne til den kommende sæson i Formula Renault NEC fortsætter efter nytår. Endnu er kørerne til den kommende sæson ikke på plads.

– Næste test bliver i januar, også denne gang venter vi at det bliver med en dansk kører. Vi har ambitioner om at være med i toppen af Formel Renault NEC-serien i løbet af de kommende år. Serien er relativ billig at deltage i, og
vi håber at kunne tilbyde danske talenter mulighed for at være med i top, slutter Kim Olsen.

Foto: Renault Sport