Superleague Formula begynder denne weekend på Silverstone, og danske Kasper Andersen havde ellers kigget på hotelværelse i nærheden af den britiske grand prix-bane.

Men lidt senere end 11. time faldt en aftale til jorden med et team i mesterskabet, hvor Kasper Andersen glimtvis fik vist talentet i 2009. Dermed bliver danskerens aktiviteter koncentreret i Nordamerika i Grand-Am-serien, som afsløret på Racemag fredag.

– Min tidligere klub FC Midtjylland forsøgte lige til det sidste at finde kapital til at køre videre – det lykkes desværre ikke. Vi har efter bruddet med FC Midtjylland haft kontakt med flere klubber og teams i Superleague, men de mest attraktive aftaler var jo forhandlet på plads, da vi skulle ud og forhandle med Superleague Formula, siger Kasper Andersen i en pressemeddelelse.

En aftale var ellers på plads med et andet team for midtjyden, men det faldt til jorden kort før sæsonstart. Meningen var ellers, at Kasper Andersen skulle have kørt både Superleague Formula sideløbende med Grand-Am, meddeler Kasper Andersen til Racemag.

Foto: Superleague Formula