Jan Magnussen bliver genforenet med sin tidligere medkører Oliver Gavin denne weekend, når ALMS kører ottende afdeling på canadiske Mosport.

Det nye makkerpar skal køre Corvette C6.R #4 denne weekend, mens Olivier Beretta rykker til Magnussens tidligere bil sammen med Magnussens langvarige medkører Johnny O’Connell.

– Selvom racing er en teknologidrevet sport, så er der også et vigtigt menneskeligt element, siger Corvette Racings chef Doug Fehan om byttet.

– For at konkurrere på dette niveau, så må kørerne have total tiltro til deres bil og være helt fortrolige med dens setup. Ved at skifte kørerparrene, så de matcher bedre på deres ønsker til setup, så mindsker Corvette Racing kompromisserne i bilernes setups og maksimerer performance på banen, siger Fehan videre om årsagen.

Jan Magnussen har allerede tidligere opgivet at køre om titlerne i ALMS, der står mellem BMW, Ferrari og Porsche. Netop det er formentlig årsagen til, at forsøget med kørerskiftet kommer på nuværende tidspunkt, hvor teamet ikke har noget at miste.

Foto: Richard Prince Photography