Kevin Magnussen og Marco Sørensen markerede sig igen med helt fremme, da anden frie træning blev kørt på Spa-Francorchamps.

På den lange GP-bane skilte kun 40/100 sekund Kevin Magnussen fra hurtigste tid, sat af Monaco-vinder Sam Bird. Marco Sørensen var også kun en hårsbredde fra, nemlig 57/100 sekund i en utroligt tæt træning.

Første session lagde ud med halvfugtig bane, mens det så lidt bedre ud i begyndelsen af anden session og tiderne faldt i forhold til første.  Kevin Magnussen var med helt fremme sessionen igennem, men Richie Stanaway klemte sig ind mellem ham og Bird i de døende sekunder.

– Ligesom alle andre arbejdede vi en del på vores setups mellem sessionerne, og ikke overraskende forbedrede vi vores tider. Du må virkelig ikke lave den mindste fejl med de små marginer. Personligt begik jeg en lille fejl på min bedste omgang, og det kostede mig helt sikkert førstepladsen. For at få pole position skal du have en perfekt omgang, hvilket er alt andet end nemt her, siger Kevin Magnussen.

I Eurocup Formula Renault 2.0 var Johan Jokinen P11.

Kvalifikation og første løb køres lørdag.