Når Hartmann Honda Racing kaster sig over 2010-sæsonen, så bliver det med ny teknisk samarbejdspartner. Det danske team, der sidste år tog ETCC-titlen med James Thompson, har truffet aftale med KW Suspension.

– I det seneste stykke tid har vi været i forhandling med KW Suspension, der leverer støddæmpere til bl.a. motorsportsbrug, og her er det lykkedes os at få en aftale, hvor KW Suspension bliver teknisk partner for os, siger teamejer Hans Hartmann i en pressemeddelelse.

– Vi har brugt udstyr fra KW Suspension i de sidste par år, og tidligere på måneden havde vi et møde, hvor vi diskuterede mulighederne for den kommende sæson. Det har så resulteret i en aftale om, at de bliver vores tekniske partner, hvilket vi er rigtigt glade for, siger teamchefen, der har base i Herning.

Aftalen med KW Suspension betyder, at Hartmann Honda Racing udover at kunne bruge den tyske støddæmperproducents udstyr nu også kan trække yderligere på deres support og knowhow. Men begge parter får gavn af aftalen, mener Hartmann.

– Med den nye aftale får vi adgang til nogle af KW Suspensions testfaciliteter, ligesom vi også vil kunne nyde godt af det udviklingsarbejde, som de foretager. Men jeg tror da bestemt også, at KW Suspension har en fordel af at arbejde sammen med os. Sidste år var vi jo det team, der opnåede de bedste resultater med Hondas Accord-model, så vi føler os overbevist om, at de data og den erfaring, vi har fået opsamlet, også kan blive til gavn for KW Suspension, siger han.

2010-programmet er endnu ikke helt på plads – endnu mangler der underskrift fra en kører, der skal stille op i Honda Accord ved siden af James Thompson.

Foto: Thomas Norsted, www.racemag.dk