Kevin Magnussen måtte kigge langt efter podiet i weekendens to løb på Assen. Det danske formeltalent har ellers været en flittig gæst på trinene efter løbene, men i Holland, hvor Assen lagde asfalt til første løb efter sommerpausen, lykkedes det ikke for Motopark Academy-køreren.

En syvendeplads i første løb og en femteplads i andet løb var hvad det kunne blive til. I andet løb vandt Daniel Abt endda, mens den hidtidige mesterskabsetter Tom Dillman også sluttede foran danskeren.

– Det var en svær weekend. Vi fik slet ikke de resultater vi havde forventet. Hele weekenden kæmpede vi med at få bilen til at makke ret og da det endelig begyndte at gå fremad fik vi problemer med gearkassen, som vi ikke kunne løse. Så alt i alt en skidt weekend, men jeg er sikker på, at vi nok skal finde farten og komme igen i næste weekend, når vi kører på Nürburgring, siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse.

Tirsdag kan du opleve Kevin Magnussen i Tour de France studiet på TV2, hvor han som sidste år skal forsøge sig på en bjergetape.

Toppen i ATS F3 Cup efter Assen:

1. Daniel Abt 62
2. Tom Dillmann 57
3. Kevin Magnussen 46
4. Stef Dusseldorp 43
5. Felix Rosenqvist 27
6. Jimmy Eriksson 14

9. Marco Sørensen 11

Foto: ATS F3 Cup