1000 km-løbet på Portimao-banen blev et særdeles hårdt løb for deltagerne i Le Mans Series. Selvom løbet blev kørt om aftenen nåede temperaturerne i de mørke timer også over 30 grader. 

– Hele weekenden var meget trættende. Temperaturerne var meget høje og gjorde det til mere svedigt arbejde end det normalt er for os kørere. Teamet kæmpede dog fantastisk, og vi kunne igen slutte uden det mindste, tekniske problem. Med dette in mente, så var slutningen og syvendepladsen en fin belønning. Man skal også anerkende vores konkurrenters præstationer, der også kørte perfekte løb. Vinderen i GT-klassen sluttede syver generelt – det siger bare noget om hvor konkurrencedygtig og hård vores kategori er, siger Allan Simonsen i en pressemeddelelse. 

Hankook Team Farnbacher nåede aldrig ud til første træning pga. tekniske problemer, og de øvrige sessioner var derfor præget af jagten på et godt setup til løbet. 

– Som ventet blev det et svært løb for os. Selv før weekenden stod det klart for mig, at vi nok ikke ville klare det så godt under disse meget varme betingelser. Vi oplevede lidt af det samme her sidste år. Oven i det havde vi problemer med koblingen i træningen, hvilket kostede os en del tid til at arbejde på setuppet. Gennem kvalifikation og race kørte vi dog som et urværk, og kørerne gjorde igen et godt stykke arbejde, siger teamchef Horst Farnbacher.