I et interview med Autosport har Lewis Hamilton indrømmet at det måske er på tide at ændre sin tilgang til løbene. McLaren køreren har været en af de mest aggressive kører i denne sæson, og 32 gennemførte overhalinger på direkte modstandere fortæller deres egen historie. Men på trods af god fart og aggressiv kørsel kan Hamilton alligevel kigge tilbage og konstaterer at han er endt bag ved teamkammerat Jenson Button. Netop Buttons kørestil har tilsyneladende inspireret Hamilton til at kigge lidt på sin egen.

“Jeg kører nogle hårde løb med masser af overhalinger, men vinder ingen – Jenson har to, hvilket iøvrigt er fantastisk for ham. Jeg har kørt hårdt, han har haft nemmere løb. Jeg syntes at jeg har haft nogle gode løb, men Jenson har taget alle de rigtige beslutninger og dermed også den nemmeste rute. Jeg har haft en hård rute, men har også fået nogle gode resultater, men jeg håber at jeg kan lære at tage den nemme vej, og gøre det nemmere for mig selv – Vi har begge en god chance for at vinde titlen.”

Selvransagelsen kan dog i høj grad også skyldes påtaler fra officials i de to sidste løb, og at der nok vil blive holdt lidt ekstra øje med McLaren køreren i den næste tid.

Foto: McLaren.com