Comeback Kid Marco Sørensen er i den grad tilbage i tyske ATS F3 Cup. Danskeren har været på sidelinjen i de seneste afdelinger, efter at være løbet tør for penge. Men i kvalifikationen til weekendens første løb viser F3-køreren, at han bestemt ikke er løbet tør for talent.

Marco Sørensen sætter sin Brandl Motorsport-F3 på pole position under regnvåde betingelser – den første pole position til en Mercedes-drevet racer i 2010-sæsonen. Det skete i allersidste forsøg i en kort session, hvor danskeren hele tiden var med i frontgruppen.

– Jeg havde aldrig regnet med at køre mig til pole position, for jeg sidder jo i en racerbil for første gang i tre måneder. Testen i går i tørvejr forløb lovende. Men så regnede det tidligt i dag, og jeg tænkte, det bliver forbandet svært. Men bilen føles super, og i den sidste omgang kunne jeg sikre mig pole position, siger Marco Sørensen til ATS F3 Cups hjemmeside.

Sessionen blev forsinket, da banearbejderne skulle reparere rækværket efter et uheld tidligere på dagen. Betingelserne på den regnvåde Nürburgring var så dårlige, at starten på sessionen blev yderligere forsinket og varede reelt blot 18 minutter.

Kevin Magnussen er også med i frontgruppen – han starter femmer til lørdagens løb. Stef Dusseldorp, Tom Dillmann og Daniel Abt starter imellem de to danskere.

Kvalifikationen til andet løb køres fredag eftermiddag.

Foto: ATS F3 Cup