Den i Danmark relativt ukendte unge racerkører Emil Bernstorff viser fremgang i det britiske Formula Ford-mesterskab. I seneste afdeling, der blev kørt på Silverstone, tog den blot 17-årige dansker en tredjeplads i det ene løb og satte hurtigste omgang undervejs.

– Jeg er rigtig glad for at komme på podiet i min første sæson i biler og så på Silverstone, det føles godt, siger Emil Bernstorff i en pressemeddelelse.

– Med dette resultat har jeg opnået mit første mål for sæsonen og har nu noget at bygge videre på i de sidste 10 løb i mesterskabet, siger teenageren, der er født og bor i England og har kørt gokart i Portugal og på de britiske øer.

I det samlede regnskab ligger Emil Bernstorff nummer otte. Den anden dansker i serien, Dennis Lind, er 12. trods en sejr tidligere på sæsonen. Dennis Lind deltog dog ikke i seneste afdeling af det britiske mesterskab.

Efter en årrække i gokarts i både England og Portugal kørte Emil Bernstorff sin første omgang i en Formula Ford bil nogensinde i marts 2010. Bernstorff kører med Team Jamun Racing i Det engelske Formula Ford-mesterskab, MSA Formula Ford championship of Great Britain.