Den tidligere special saloon car-kører Niels Christiansen står klar med en nyrenoveret Toyota Corolla til årets DTC. Udfordringen er blot, at køreren fra Vrå ikke selv ønsker at deltage, men leder efter en kører til sin racer.

– Jeg tror selv, at jeg er for langsom til det. Jeg har det problem, at jeg bygger mine biler alt for godt og alt for pænt op, så jeg ender med at blive for øm over at sidde i dem og måske komme til at bule den, siger Niels Christiansen til www.dtc-net.dk.

 Bilen er ifølge hjemmesiden den samme, som René Rasmussen i 2005 har kørte til en tredjeplads samlet i DTC Cuppen. Bilen er nyrenoveret hos Henrik Lundgaard, der har haft motoren i behandling, mens Niels Christiansen selv har renoveret gearkassen.

– Bilen er mere eller mindre totalrenoveret. Det er en fin bil, som godt kan være med midt i feltet, fortæller han blandt andet til hjemmesiden. Bilen vil blandt andet køre med støtte fra AutoMester-kæden af autoværksteder, men kun hvis der kommer en kører til den. DTC-net oplyser ikke hverken pris eller kontaktoplysninger.

Foto: Kim Igel, www.igel.it