Meget tyder på at den sidste løbsweekend i DTC-kalenderen vil blive den 6. og 7. juni i forbindelse med Göteborg Street Race. STCC har udsendt en invitation til et pressemøde den 22. januar, hvor en af gæsterne er – Peter Elgaard.

DTC har i de seneste år haft tradition for at afvikle en løbsweekend på en svensk racerbane. De seneste par år har det været på Sturup Raceway, men nu tyder det på at årets svenske løb bliver afholdt i forbindelse med STCC gadeløbet i Gøteborg.

Løbet på det store havneområde i Gøteborg, var sidste år en kæmpe succes med omkring 38.000 tilskuere. Kort efter meddelte STCC organitationen, at man allerede havde flere punkter man ville forbedre til løbet i 2009. Disse forbedringer var både i forbindelse med løbs afviklingen, men de fleste forbedringer ville blive til glæde for det store publikum, da det forventes at der vil komme endnu flere mennesker til løbet i år.

Nogle steder i de skandinaviske motorsport kredse bliver der spekuleret på om dette kan være det første spæde skridt på en samarbejdsaftale mellem de to klasser, efter at nogle teams har trukket sig fra DTC, og den store fremgang som der allerede nu har været i STCC.
Det er dog stadig kun spekulationer.

Den populære DTC support klasse, Special Salooncar Challange vil dog ikke tage med til Gøteborg, hvis det viser sig at DTC bilerne skal kører der for SSC har allerede fastlagt en løbs weekend på Anderstorp i Sverige.