Den tidligere Dakar-vinder Nasser Al-Attiyah arbejder på at få en aftale med M-sport teamet i WRC for 2013-sæsonen.

M-Sport teamet har stået for Fords rally-program siden 1997, og har den tidligere kører Malcolm Wilson som teamchef. Siden Ford meddelte at de trækker sig som sponsor for Ford World Rally Team i WRC fra næste sæson, så har der været forhandlinger mellem teamchef Malcolm Wilson og Nasser Al-Attiyah. Køreren fra Qatar skulle arbejde på, at der vil komme tre biler til start i 2013 – sandsynligvis med Petter Solberg som det primære navn, og Nasser Al-Attiyah i en af de øvrige to biler.

– Vi vil diskutere mulighederne for næste år med Malcom(Wilson). Det er meget vigtigt at beholde M-Sport i mesterskabet, og vi håber at nå frem til en løsning, udtalte Nasser Al-Attiyah til WRC lives reporter Colin Clark.

Nasser Al-Attiyah har de seneste år deltaget i udvalgte WRC-løb, og i denne weekend kører han med om titlen på Cypern i Mellemøstens rally-mesterkab. Malcolm Wilson er også til stede på Cypern, men er mere fåmælt om det er på grund af forhandlinger med Qatar-køreren om et fremtidigt samarbejde.

Nasser Al-Attiyah er i øvrigt en alsidig mand, da han til OL i sommers vandt bronzemedalje i lerdueskydning.