Nico Rosberg i Williams toppede overraskende begge fredagens træninger. De øvrige teams, der kører med de omstridte diffusere, har også sat sig på toptiderne i løbet af begge træninger, mens Ferrari, McLaren-Mercedes, Renault og BMW Sauber har befundet sig længere nede i rækkerne. Rosberg selv er positiv efter træningen, selvom stemningen vejer mod, at de traditionelle topteams vil være med i front, når det bliver søndag.

– FW31 er en virkelig velafbalanceret bil hele vejen rundt om banen, men er særligt god i sektor 2. Det er godt at komme ud på en ny bane efter en vinter med tests, og vi ser ud til at være i en bedre position, end vi troede, siger Nico Rosberg.

Jarno Trulli var en anden mand i toppen i anden træning. Første træningen sluttede han 12., 1,455 sekund efter Nico Rosberg. I anden træning lød tiden 1:26,355, knap tre tiendedele efter Rosberg.

– Det har været en hård da, for vi har kørt en masse omgange og har haft en masse ting, vi skulle arbejde på. Generelt har vi arbejdet på at forstå dækkene og finde det rette setup, hvilket ikke er nemt. Jeg er stadig ikke helt tilfreds med balancen, og, selvom det ser ret godt ud, når du kigger på tiderne, så er bilen ikke helt komfortabel nok at køre. Nu skal vi arbejde på balance og setup til i morgen, hvor det virkelig gælder, siger Jarno Trulli i en pressemeddelelse.

Blandt andre Mark Webber tror, der bliver vendt lidt rundt på resultaterne, når det bliver løbsdag.

– Jeg tror ikke, der er nogen her, der kender den endelige fart, før vi kommer i gang på søndag, og selv da vil vi måske ikke se teams vise deres sande pace, hvis de har noget oppe i ærmet, siger Mark Webber til autosport.com.
Lørdagens træning køres klokken 04.00 lørdag dansk tid, kvalifikationen klokken 07.00 dansk tid.

Foto: Mark Thompson/Getty Images