Arrangørerne af løbet på Padborg Park søndag den 29. maj skal med stor beklagelse meddele, at motorcykelkøreren Thomas Harding fra Slagelse er afgået ved døden på sygehuset i Flensborg som følge af de kvæstelser, han pådrog sig ved et motorcykelløb på banen omkring klokken 12.56. (opdateret).

Thomas Harding mistede herredømmet over sin motorcykel. Han ramte ind i et autoværn og blev herefter ramt af sin motorcykel. Løbet var straks blevet stoppet efter uheldet, og banens læger og officials var hurtigt fremme for at hjælpe den forulykkede. Den forulykkede kører blev med helikopter klokken 13.39 overført til sygehuset i Flensborg til behandling.

Arrangørerne af løbet på Padborg Park modtog meddelelsen om Thomas Hardings død klokken 16.43.

– Vi husker Thomas Harding som en stor sportsmand, som der altid har stået stor respekt om, såvel på det sportslige plan som på de personlige, hvor han har gjort et stort arbejde for motorcykelsporten. Æret være Thomas Hardings minde, lyder det i en meddelelse fra Dansk Automobil Sports Union, Motor Sport Sønderjylland og Driftsforeningen Padborg Park.

Racemags tanker går til de efterladte.