For Kasper Jensen bød åbningsløbet på FDM Jyllandsringen på både op- og nedture. I første løb dystede aalborgenseren med Jens Møller om sejren i DTC Cuppen. Men trods en startplacering som nummer ni til andet løb, blandede køreren i den aldrende BMW 320i sig med i topstriden. Føringen i DTC Cuppen i løb to varede desværre ikke længe for den tidligere Clio Cup-mester.

I andet løb måtte Kasper Jensen parkere sin BMW i sandet for enden af langsiden.

– Der skete bare det, at jeg ville for meget. Jeg bremsede en lille smule for sent, og så tabte jeg bagenden i indgangen af svinget og rød ud i sandet, siger Kasper Jensen.

– Jeg synes, at weekenden skred positivt frem. I vores tidtagning opnåede vi ikke helt det, vi kunne, men vi fik vist, at vores løbsspeed i bilen er ret god. Jeg var tæt på at tage ottendepladsen i heat 1, men desværre nåede jeg ikke forbi Jens Møller, så jeg kunne have fået pole position til andet heat. Her lå jeg femmer, men lavede så en kørefejl, og det er desværre min egen skyld, fortæller Kasper Jensen, som måtte parkere den gule og grå racerbil i sandkassen.

I finalen stoppede Kasper Jensens fremskridt imidlertid. Han skulle starte det afsluttende løb på tolvtepladsen, men da det ternede flag blev svunget, var han nummer elleve.

– Jeg synes egentlig, at jeg havde en lidt skidt kørende bil i finalen. Om den havde taget skade af at være i sandkassen, ved jeg ikke, for vi havde bare travlt med at få sand ud af den og få den sporet, så det blev blot til en ellever, siger Kasper Jensen.

Ser frem mod Padborg Park

Næste løb for DTC og Kasper Jensen bliver løbene på Padborg Park. Det er en bane, hvor Jensen endnu ikke har kørt i BMW E46. Men det fjerner ikke optimismen for den unge DTC-kører.

Jeg ser frem til at komme ned og kører på Padborg Park, det er en sjov racerbane, og jeg synes vi fik vist, at vi i løbene på Jyllandsringen havde farten i løbene, så glæder mig meget til at komme ud at race igen. Og der er altid tradition for ultra tætte tider på Padborg Park, og jeg tror ikke dette løb bliver en undtagelse – jeg glæder mig meget, slutter Kasper Jensen.

Foto: Thomas Norsted