Den danske F3-kører Kevin Magnussen fik ikke topresultater med fra Sachsenring i anden afdeling af den tyske ATS F3 Cup. Trods ikke helt optimale startpositioner kunne det danske stortalent køre en femte- og en tredjeplads hjem.

– Det var en dårlig weekend, der endte godt. Vi var desværre gået den forkerte vej med setup’et på vores bil i træningen og første kvalifikation. I anden kvalifikation var bilen OK, men jeg fik ikke det optimale ud af dækkene. Det betød et par dårlige startplaceringer og da banen er rigtig svær at overhale på, valgte jeg ikke at tage alt for store chancer i løbene og i stedet få point med hjem, siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse.

– Så når jeg tager alt i betragtning, så er jeg sluppet godt fra en dårlig weekend og næste gang, der kører vi på Hockenheim, en bane jeg kender. Så lige nu er jeg godt tilfreds med de point jeg fik hjem herfra og jeg er fortsat i top tre i mesterskabet, siger Magnussen.

Franske Tom Dillman tog sig af de to sejre og fører nu i den samlede stilling.

Stillingen i ATS F3 Cup efter anden afdeling:

1. Tom Dillmann 32
2. Daniel Abt 29
3. Kevin Magnussen 28
4. Stef Dusseldorp 23
5. Gary Hauser 10
6. Jimmy Eriksson 9
7. Marco Sørensen 9
8. Felix Rosenqvist 8
9. Markus Pommer 8
10. Willi Steindl 6

Foto: ATS F3 Cup