Den tidligere vante vinder i WTCC, Andy Priaulx, havde en miserabel weekend i Macau. I første løb udgik briten efter kontakt med rækværket få meter efter starten gået.

Det lykkedes Priaulx at humpe den lemlæstede BMW i pit, så BMW Team GB kunne reparere den til race to.

Her blev Priaulx involveret i et af de mere spektakulære uheld, hvor en anden brite, Tom Boardman var involveret.

– Der var ikke plads til mig i starten af race 1, og jeg blev skubbet ind i barrieren. Under disse betingelser med tæt ræs og rullende start, så må vi forvente sådanne episoder, men det var skuffende, for jeg ville have elsket at tage et godt resultat her, siger Andy Priaulx.

– Drengene gjorde det godt og fik mig ud til race 2. Det var hændelsesrigt, da Tom Boardman fløj hen over min bil. Jeg har aldrig set sådan noget ske før. Men tillykke til Gabriele. Han har været virkelig stærk i år, siger den tidligere ETCC- og WTCC-mester.

Foto: fiawtcc.com